Magnezijum hidroksid (Mleko od Magnezijuma)magnezijum hidroksid

(Magnesium hydroxide)Mleko od Magnezijuma (MoM)

                  
 

    Sadrži: 8 % vodena suspenzija Magnezijum hidroksida, bez mirisa i bilo kakvih konzervanasa i primesa, 100%

          Mleko magnezijuma

 
Šta je mleko od magnezijuma

To je suspenzija magnezijum hidroksida u vodi i tako poznat po svom izgledu koji podseća na mleko. Dakle, mleko magnezijuma je prvenstveno sastavljen od magnezija hidroksida i pročišćena voda. Možda ćete biti iznenađeni kada saznate tvrdnju da je efikasan kao lek za razne probleme kože kao što su masna koža, akne-bubiljice, osip i fleke, čak i kao dezodorans. Ako želite da ga koristite za negu kože, koristite našu suspenziju, koja u sastavu nema mirisnih kompozicija.

                    Kako koristiti mleko od magnezijuma

Mleko Magnezijuma- tretman za Akne-bubuljice

                

Oko 85% posto tinejdžera su pogođeni ovom problemom. Problem akni se obično sreće među adolescentima. Bubuljice kvare izgled i često su uzrok stida. Lice je obično pogođeno aknama, ali može biti i koža na ramenima, rukama, leđima i vratu.
Bubuljice
Za one koji se bore s problemima akni, mleko magnezijuma može biti najjeftiniji oblik lečenja na raspolaganju. Akne imaju tendenciju da izbiju na masnu kožu. Mleko od magnezijuma upija višak ulja na površini kože. Osim toga, alkalna priroda magnezijum hidroksida pomaže neutralizaciju kiseline odgovornu za izazivanje akni, ima antibakterijska svojstva i dezinfikuje kožu. Tako se osigurava brže otklanjanje akni. Sipajte malo mleka od magnezijuma na pamuk loptu i laganim dodirivanjem nanesite na svaku od bubuljica i ostavite ga preko noći. Sledećeg jutra isperite je mlakom vodom.
Po drugom izvoru:mleko magnezijuma najbolje radi kao maska. Da biste koristili, nanesite tanak sloj mleka magnezijuma na kožu i ostavite da se osuši. Proizvod će izazvati zatezanje kože. Kada je koža potpuno suva, operite masku toplom vodom.
Druga upotreba je kao premaz. Pre nanošenja šminke, na glatku, čistu kožu nanesite tanak sloj mleka magnezijuma. To će rezultirati ten bez ulja (masnoće) i omogućiti da se šminka nanese ravnomerno.
Uz malo eksperimentisanja, možete saznati koji je najbolji način za vas.
Mleko od magnezijuma pomaže i u regulaciji hormona i pomaže zarastanju rana.

Mleko od magnezijum za masnu kožu

Mleko od magnezijuma je delotvoran pravni lek za lečenje akni i masne kože. Oni koji imaju masnu kožu suočavaju se sa puno problema. Česta izbijanja prištića je jedan od njih koji se može sprečiti pomoću mleka od magnezijuma. On smanjuje veličinu pora lica. Kao rezultat toga, prašina ne može zapušiti pore i koža ostaje čista. Na ovaj način se sprečava pojava bubuljica.  Osobe sa masnom kožom se uvek moraju boriti s viškom proizvodnje ulja. Nažalost šminka ne ostaje na masnoj kožu za dugo vremena. Višak proizvodnje ulja takođe rezultira aknama što dodatno uzrokuje mnogo neprijatnosti. Postoji nekoliko proizvoda, krema, losiona, i lekova dostupnih na tržištu koji pomažu u lečenju masne kože. Međutim, ne morate uložiti mnogo sredstava ako koristite naše magnezijum mleko. Ukratko, mleko magnezijuma brzo postaje popularan među onima s masnom kožom. Kod ovog proizvoda nisu pronađene nuspojave. Ali, oni sa jako osetljivom kožom i alergijama, moraju se uzdržati od koristi. Još jednu stvar treba imati na umu je da se mleko koristi u vrlo malim količinama. Ako se koristi u velikim količinama, to može izazvati iritaciju i čudnost kože. Oni sa jako osetljivom kožom moraju preparat primeniti samo na masna područja. Te je uvek bolje uraditi test pre korišćenja mleka magnezijuma za masnu kožu.

Način upotrebe
Kao što je gore spomenuto, bezmirisna verzija mleka magnezijum suspenzije se obično koristi za negu kože. Suspenzija je odlično sredstvo za čišćenje i za toniranje. Koristi da se smanje veličine pora i reši crnih glava. Trebao bi oprati svoje lice i odmah nakon pranja navlažite pamuk loptu u mleku magnezijuma i nanesite tanki sloj po celom licu i nosu. Neka se osuši. Isprati. Imaćete glatku i bez ulja kožu. Mleko možete ukloniti sa lica umivanjem ili ga ostaviti kao podloga, prajmer za nanošenje svog make up direktno preko mleka bez njegovog uklanjanja. Magnezijum mleko se sve više koristi kao odlična baza za make up jer, kao što je već rečeno osobe sa masnom kožom teško mogu zadržati make up kvalitetno za duži period. Jednostavno, dopustite da se tanak sloj mleka osuši oko 10 min. i normalno nastavite sa nanošenjem svog uobičajenog make up ili šminke.          .
To su dve korisne metode. Ako suspenziju  koristite kao sredstvo za čišćenje, treba je koristiti samo jednom ili dva puta nedeljno.
Ako odgovara vašoj koži, onda možete početi sa primenom svakodnevno. Redovna primena istog će smanjiti nauljenost kože, čime se smanjuje mogućnost infekcije.

Pre upotrebe dobro protresite bocu.

Ostala primena magnezijum mleka
1.      Koristite mleko od Magnezija da smanjite negativan uticaj seboreje, dermatitisa, što je u osnovi crvena i ljuskava koža na licu, bradi i vlasištu. Natopite vatu u mleku magnezijuma, a zatim primenite na pogođenim područjima. Neka se osuši, a zatim isperite toplom vodom.
2.      Uklanjanje peruti. Utrljajte malu količinu suspenzije, sačekajte oko 10 min. i isperite vodom.
3.      Opekotine od sunca. Natopljenom vatom lagano u tankom sloju nanesite suspenziju, dopustite da se osuši pre odlaska u postelju. Sledećeg jutra isperite tuširanjem.
4.      Osip kože. Mliko od magnezijuma deluje kao delotvoran dezinficijens za mnoge oblike osipa kože. Primeniti ga blago sa rukom bez previše trljanja. Nanesite veću količinu na pogođenim delu uz pomoć vate. Njegova antacidna svojstva će neutralisati kiseline koje uzrokuju osip. Ponovite aplikacije dok se osip u potpunosti ne povuče.
5.      Ubrzati zarastanje bolnih čireva. Primenom male količine mleka direktno na čir tri puta dnevno.
6.      Kao dezodorans. Zbog svoje sposobnosti da izvući tečnosti, magnezijum hidroksid je aktivni sastojak u antiperspirant proizvodima i dezodoransima. Smanjuje znojenje i ojed ispod pazuha bez ikakvih iritacija i mirisa. Sprečava pojavu neprijatnog mirisa i tokom narednog dana.


                            Magnezijum mleko, 100 ml pak.                             CENA:   400,00 din.
                                                                Pak.  1 lit.                             CENA: 2.500,00 din.
                                                                Pak. 510 ml                          CENA: 1.500,00 din.Pakovanja od 500 i 1000 ml su prilagođena za spravljanje lekovite unikatne
           Magnezijum  bikarbonatne vode
Pakovanje od 510 ml je za spravljanje  45 litara  Magnezijum - bikarbonatne vode
Pakovanje od 1020 ml je za spravljanje 90 litara  Magnezijum - bikarbonatne vode
   za
Magnezijum  askorbat


Neželjene pojave i  Upozorenja

Jedna od uočenih nuspojava korišćenja maske mleka magnezijuma za masnu kožu je da čini kožu previše čvrstom i suvom. Ovaj problem može nastati ako osoba koristi proizvod prečesto. Kao što je gore navedeno, preporučuje se koristiti samo 1-2 puta nedeljno. Drugo, ljudi koji nemaju masnu kožu ne bi trebali da ga koriste. Treće, ako se mleko koristi u velikim količinama mogu se pojaviti bele mrlje na koži. Opet kao što je spomenuto gore, kada se koristi mleko magnezijuma, treba primeniti samo tanak sloj. Ako se pojave problemi nema brige, zaustavite tretman neko vreme i sve će se vratiti u normalu.

·         Trudnice bi trebalo da se uvek dogovore sa lekarom pre primene bilo kojih tretmana uključujući i mleko magnezijuma.
·         Držite magnezijum mleko van dohvata dece.
·         Ako ste pod bilo kakvom lekarskom terapijom, pre primene, konsultujte su sa njim o upotrebi magnezijum mleka. 


-    Pre upotrebe Magnezijum bikarbonatne vode bubrežni bolesnici bi trebalo da se konsultuju sa lekarom.
 


·         Vaše zapažanje, mišljenje i iskustvo u korišćenju magnezijum mleka molimo podelite sa nama.